KezdőlapNapi LikeEz a mozgássérült férfi besétál az oroszlán ketrecébe. Az állat reakciója mindenkit...

Ez a mozgássérült férfi besétál az oroszlán ketrecébe. Az állat reakciója mindenkit meglepett!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Sokszor az emberek és állatok közti néma kommunikáció életre szóló leckét ad fel nekünk… Talán hajmeresztő lehet beleképzelnünk magunkat annak a fogyatékos férfinak a helyébe, aki szó szerint besétálni az oroszlán ketrecébe, mégis ha az alábbi képkockákat végignézzük, óriási meglepetésben lesz részünk!

Ez a mozgássérült férfi besétál az oroszlán ketrecébe. Az állat reakciója mindenkit meglepett!

Az oroszlánok nem épp azok az állatok, melyekhez az ember szívesen közeledne, John Reinke azonban napi szinten megkörnyékezi ezeket a fenevadakat. Miután alaposan kielemezte a ragadozók viselkedését, a férfi megtalálta a módját annak, hogyan férkőzhet a nagymacskák bizalmába, és hogyan élvezheti maximálisan a szeretetüket.

Minden akkor kezdődött, amikor John elvesztette a lábait. A férfi bungee jumping közben szenvedett balesetet: 17 méter magasból zuhant le, és az egyedüli feltétele az életben maradásának a lábaitól való megválása volt.

A kétgyerekes apuka valóságos csodálója lett a Bonedigger névre hallgató hím oroszlánnak, kettejük között ugyanis több hasonlóság van, mint gondolnánk! A fenevad az üvegcsontok betegségében szenved, ami közel 5 hónapig gátolta meg őt a mozgásban.

John akkor lépett először kapcsolatba az oroszlánnal, amikor a G. W. Exotic Állatparkban kezdett el dolgozni. Kölyökkora óta ismeri az állatot, gondozta és etette, így szoros kötelék alakult ki közöttük, melyet a mozgásképtelenségük kovácsolt oly erőssé, hogy ma már elválaszthatatlanok.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet