KezdőlapNapi LikeEz a nő úgy döntött, rövidre vágatja gyönyörű haját. Amikor kisétál a...

Ez a nő úgy döntött, rövidre vágatja gyönyörű haját. Amikor kisétál a fodrásztól, alig ismersz rá!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Sokszor hallani, a hosszú haj fiatalít, szépít és egyedi külsőt kölcsönöz a viselőjének. Tény, hogy a hosszú fürtökből rengeteg mutatós frizura készíthető, azonban csakis az tudja, mennyi gondozást és odafigyelést igényel egy ilyen lobonc, aki épp a fején viseli.

Ez a nő úgy döntött, rövidre vágatja gyönyörű haját. Amikor kisétál a fodrásztól, alig ismersz rá!

Az alábbi videó főszereplője is ráunt már a derékig érő sörényére, és egy teljesen eltérő, ám igen szemrevaló hajviseletre váltott. Új frizurája nemcsak az ismerőseit hagyta szó nélkül, hanem őt magát is kellemesen meglepte.

Amikor a vörös hajú szépség átlépte a fodrászat küszöbét és kijelentette, meg szeretne válni a hosszú hajától, a mesterfodrász máris akcióba lendült. Kiválasztott egy tincset a sűrű lóboncából, és a feje búbjára rögzítette, mintha csak frizurát szárítana a hatalmas hajtengerből. A következő pillanatban már nem volt visszaút: hajvágó géppel majdnem nullásra nyírta a lány haját!

Akik elindították ezt a videót, mindannyian pattanásig feszülő idegekkel figyelték a folytatást, és kíváncsian várták a végeredményt. A fodrász a feltűzött tincset is rövidebbre vágta, majd úgy fésülte, hogy az összkép laza, tinédzseri legyen.

A lány hajszíne és új frizurája valóban remekül állt neki, és teljesen megváltoztatta a kinézetét, derűssé téve az arcát és kiemelve a vonásait. Már csak egy kifinomult smink és egy elegáns szett helyezheti fel a koronát az ifjú hölgy megjelenésére, aki most már maximálisan elégedett lehet önmagával.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet