KezdőlapNapi LikeEzt a kutyust halálra ítélte a gazdája. De figyeld csak a szemeit,...

Ezt a kutyust halálra ítélte a gazdája. De figyeld csak a szemeit, amikor élete első meleg fürdőjét kapja!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Sajnos nem mindenki van tisztában azzal, hogy ha örökbe fogad egy kutyát, azzal komoly felelősség jár. Egy négylábút nem használhatsz a kedved szerint, és ha megunod, majd visszateszed a polcra: akárcsak a kisgyerekeket, a kutyusokat is etetni, itatni, fürdetni, ápolni kell, na meg szeretni, nagyon szeretni.

Ezt a kutyust halálra ítélte a gazdája. De figyeld csak a szemeit, amikor élete első meleg fürdőjét kapja!

Nik-Nak története már bejárta a világhálót. Az ebet csak egy hajszál választotta el a pusztulástól. Volt gazdája egy menhelyen hagyta őt azzal a kéréssel, hogy altassák el az állatot. Egy melegszívű, érző asszony azonban úgy döntött, megmenti a kiskutyát a haláltól.

A hölgy magához vette a szerencsétlen négylábút. A kutya súlyos bőrbetegségben szenvedett, ami tönkretette a bundáját, de az új gazdija nem rettent vissza ettől, hanem mindent elkövetett, hogy meggyógyítsa kedvencét.

A kutyus fokozatosan oldódott fel. Nemcsak fizikailag kellett meggyógyulnia, hanem meg kellett tanulnia újra bízni az emberekben. A nő volt az a személy, aki mellett Nik-Nak igazán érezhette, milyen őszintén szeretve lenni.

Ahogy teltek a napok, a négylábúnak úgy jött vissza az életkedve és a virgoncsága. A gazdája sokat játszott vele, és minden finomsággal kényeztette őt. Bár voltak még rossz napjai, és betegség is gyötörte néha, Nik-Nak már tudta, mindig ott lesz mellette a gondoskodó gazdija.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet