Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Minél inkább szeretnénk életünk legszebb napját tökéletesre szervezni annál nagyobb a teher, nyomás és megfelelési kényszer. Még akkor is, ha a nagy nap megszervezését profi szakemberekre bízzuk…

Fotó: YouTube
Fotó: YouTube

Brian Green és Christina McGinnis négy éve élnek együtt, van egy gyerekük, és mostanra úgy döntöttek, hogy szeretnék összekötni örökre és hivatalosan is életüket. Azonban a menyasszony enyhén szólva pánikba esett, ha az esküvői előkészületekről, és a nagy nap megszervezéséről esett szó.

Egy ideje már szervezték elméletben az esküvőt, azonban mindig tologatták a stresszes előkészületek miatt. December 14-én Christinát egy fotós barátja megkérte, hogy segítsen neki egy projektjében. A terv sikeressége érdekében a nő be kellett öltözzön menyasszonyi ruhába, és egy áruház előtti téren kellett találkozzanak a fotóssal.

Azonban amikor Christina megérkezett ott várta Brian és az egész násznép. Ekkor derült ki, hogy “átverésről” volt szó, ugyanis nem fotózásra érkezett, hanem a saját esküvőjére. A vőlegény, hogy megelőzze a stresszes pillanatokat, rögtönzött esküvővel készült, és azon nyomban össze is házasodtak.

A megható pillanatról készült videót december 23. óta több mint egymillióan nézték meg.

https://www.youtube.com/watch?v=HEfP63NA7UU


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!