Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Ezt az imádnivaló kisfiút az a megtiszteltetés érte, hogy ő vonulhatott fel a vörös szőnyegen a gyűrűtartó párnával. Annyira édes volt, hogy mindenki elolvadt tőle már abban a pillanatban, amikor az első pár lépést megtette. Nézd meg a videót, főleg a végét.

gyerek-gyuru2

A gyerek lassan kezdett tipegni a vörös szőnyegen, azonban a nagy tömegben kissé megilletődött, és néhány másodpercre megtorpant. Majd a padsorokban mosolygó felnőttek biztatására újra erőt merített, és magabiztosan ment tovább a cél irányába.

Ebben egy kicsit persze az is besegített, hogy egy kedves hölgy próbálta bátorítani a gyereket, de az helyben menekülni kezdett a barátkozó felnőttől. A lényeg, hogy a kisfiú úgy tűnt, hogy végre elindult a cél felé, már-már meg is érkezett, azonban az utolsó pillanatban földhözvágta a gyűrűtartó párnát.

A násznép kacagott, a gyereket kiemelték a színről, és a párnát pedig gyorsan felkapta egy koszorúslány. A gyűrű végül célba ért, a gyerek pedig imádnivaló volt, az egész jelenségével.

https://www.youtube.com/watch?v=xzs_67FhmKU


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!