Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Egy gyerek érkezése mindig áldás. Azok a párok, akiknek minden vágya a családalapítás, kimondhatatlanul örülnek egy ilyen jó hírnek. A boldogságukat pedig csak az teheti teljessé, amikor kilenc hónap múlva a kis csöppség végre a világra jön.

A feleségnél beindul a szülés. A férfi reakcióján az egész világ mosolyog!

A szülés nem egy könnyű feladat… ha természetes úton érkezik a baba, a vajúdás nagyon megviselheti a kismamát. A traumát azonban enyhíteni tudja az apa jelenléte, aki bár egy grammnyit sem tud átvenni a nő fájdalmából, általa mégis egy fokkal elviselhetőbbé válik a szülőszobában eltöltött idő.

Az alábbi videó főszereplője is úgy döntött, résztvesz élete legnagyobb kalandjában: szemtanúja lesz, amikor a gyereke a világra jön. Bátor férfi lévén, meg volt győződve róla, hogy az érzelmek rajta biztosan nem fognak ki, és szilárd támasza lesz a pokoli fájdalmakat átélő feleségének. Széles mosollyal állt a helyzet elé, ám amikor a kisbaba már majdnem kint volt, a férfi önbizalma szertefoszlott. Az arcán leírhatatlan érzelmek tükröződtek, melyek nevetséges fintorok formájában öltöttek alakot. A friss apuka természetesen a tudta nélkül grimaszolt, és egyik pillanatról a másikra vált magabiztos, bátor felnőttből riadt kisgyerekké.

A férfi képtelen volt arra, hogy összeszedje magát… egy sarokban meghúzódva próbálta feldolgozni az élményt, melyet átélt. Az ápolónők biztatására, na meg a kismama szelíd pillantására annyi erőt azért vett magán, hogy odavánszorogjon a kisbabához, és végül elvágja a köldökzsinórt.

https://www.youtube.com/watch?v=ttTIQ3tCzbs

Minden bizonnyal ez egy olyan tapasztalat volt, melyet az apa sosem fog elfelejteni! A család pedig jól szórakozik majd, valahányszor levetíti ezt a kisfilmet!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!