KezdőlapNapi LikeHa estél már szánkóval óriási hóbuckába, majd fogtad a hasad a nevetéstől,...

Ha estél már szánkóval óriási hóbuckába, majd fogtad a hasad a nevetéstől, akkor ezt a VIDEÓ-t ki ne hagyd!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A szánkózás, síelés, korcsolyázás legmurisabb pillanatai egy télből sem hiányozhatnak. Nincs az az ember, aki élete során legalább három vicces, már-már életveszélyes téli kalandról ne tudna beszámolni. Emlékszel még a gyerekkori szánkózásokra?

szankozas-video1

Régen a jó vasttalppal ellátott szánkó megfelelően tapadt a havon, és sokkal egyszerűbb volt irányítani, mint a mostani, szánkóként emlegetett műanyag lapokat. A fa szánkó műanyagra változása megkönnyíti a helyzetet némiképp, hiszen sokkal könnyebb lecsúszás után visszacipelni a dombra.

Azonban a lefele haladás is legalább ilyen “könnyű”. Már-már irányíthatatlan, és ezért számos vicces pillanat születik a szánkózások során. Persze vannak azért szándékos, lehetetlen lecsúszások is, mint például a háztetőről való landolás, ahogy az alábbi videóban is láthatjuk.

Nézzük meg, milyen vicces pillanatok születnek egy szánkózás alkalmával. Egyáltalán nem muszáj kipróbálni minden trükköt.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet