Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Noah Galloway egy alabamai háborús veterán, aki az iraki háborúban egy bombatámadás következtében elvesztette egyik kezét és lábát is.

noah-tanc2

Egy nap a kórházi ágyon ébredt fel, és nem tudta, mi történt vele. Ott ült mellette az édesanyja, aki kénytelen volt közölni vele a szomorú hírt, hogy élete mostantól gyökeresen megváltozik. A férfi hosszú ideig szenvedett otthon teljes reményvesztettségben, mentálisan összeomlott. Majd egyszer úgy döntött, hogy részt fog venni a Dancing with the Stars műsorban, a gyönyörű táncos koreográfus, Sharna Burgness partnereként.

Ehhez azonban Noah nagyon kemény felkészülésen kellett részt vegyen, napi több órát edzőtermekben töltött.

„Kezdetben nagyon nehéz volt, zavart, hogy mit fogok kezdeni ezzel a megváltozott és erőtlen testtel, de rengeteg időt edzettem, és készültem, mert igazán akartam a fellépést” – mesélte Noah.

A férfi egy igazán jó példa arra, hogy az élet, bármilyen nehézségek is adódnak, mégis szép. Érdemes küzdeni, és meglátni minden napnak a maga szépségét, hiszen vágyaink egyszer valóra válnak.

https://www.youtube.com/watch?v=wHJGuxD0nQ8


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!