KezdőlapNapi LikeIsmerős dallamok töltötték be a teret. Ezt az utcai produkciót te is...

Ismerős dallamok töltötték be a teret. Ezt az utcai produkciót te is élőben megnéznéd!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Ha valaki szereti a zenét, akkor a dallamok iránti szenvedélye biztosan már a legzsengébb életkorban megmutatkozik. A gyerekeket általában vonzzák ezek a különleges „zajok”, ezért nagy előszeretettel böngészgetik a hangok forrásaként szolgáló húrokat – ezesetben billentyűket, csak hogy tovább tartson a szimfonikus varázslat.

Ismerős dallamok töltötték be a teret. Ezt az utcai produkciót te is élőben megnéznéd!

Bár még kicsik, a gyerekekben iszonyú mennyiségű tehetség rejtőzik. Ha sikerül időben felfedezni és a megfelelő eszközökkel kiakázni, olyan csodálatos előadások születnek, mint az alábbi. Ez a kislány a zongoráért rajong, de annyira, hogy valahányszor megpillant egy hangszert, nem bírja ki, hogy meg ne érintse a billentyűit. A fekete-fehér hasábok mágnesként vonzzák őt magukhoz, és nem hiába: a kislány óriási szakértelemmel kezeli őket, a (netező) közönség nagy örömére.

Ezt a videót egy népszerű londoni állomáson rögzítették, megörökítve a pöttöm kislányt, miközben nagy odaadással zongorázik. A dal, melyet előadott, mindenki számára ismerős: a Titanic főcímdalát játszotta el. Apró ujjai úgy siklanak a billentyűk felett, mint egy igazi zongoristáé! Szemmel láthatóan összpontosít minden akkordra, így egyet sem vét el.

A kislány számára nem létezik más, csak a zene és a zongora. Ez a gyönyörű világ pedig annyira beszippantotta őt, hogy fel sem tűnt neki, hány szempár figyeli őt a St. Pancras téren – na meg a világhálón, ahol emberek milliói csodálják meg őt.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet