Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A delfinek csodálatos teremtmények. Pajkosságukkal és virgonc természetükkel mindenkit levesznek a lábukról. Imádnak a tenger habjaiban ugrándozni, versenyt úszni, mintha tisztában lennének azzal, hogy a mutatványaikkal teljesen elvarázsolják a közönségüket.

A kamera három delfint kapott lencsevégre. Ettől a videótól te is szó nélkül maradsz!

Bár sosem néznénk ki belőlük, ezek az emlősök nem teljesen ártalmatlanok. Ahhoz, hogy túléljék a mélyben, a cukiságukat félre kell tenniük, és a legzseniálisabb trükkökhöz kell folyamodniuk. A táplálék becserkészése számukra is komoly feladat, amit rendkívüli leleményességgel teljesítenek. Ha nem lenne az alábbi videó, el sem hinnénk, hogy erre képesek!

Óvakodva az éles szikláktól, melyek könnyen megsebezhetik őket, a delfinek végül megtalálják a módját, hogy gyakorlatba ültessék a tervüket. A sirályok is éberen követik minden mozdulatukat, mert tudják, hogy a nagyhalak vadászata nyomán ők is finom lakomához jutnak. Körben úszva, a három delfin élő hálót fon a kiszemelt halraj körül, így kényszerítve a pikkelyeseket egyre közelebb a parthoz.

Tökéletes szinkronúszással hullámot gerjesztenek, mely a homokra veti ki a zsákmányt, amiből végül mindenki jóllakhat.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!