KezdőlapNapi LikeA kerekesszékben ülő nőhöz közeledik a ló. A te csodálatodat is kivívja...

A kerekesszékben ülő nőhöz közeledik a ló. A te csodálatodat is kivívja ez a nő

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A Langley-ből származó Lauren Barwick a kanadai lovasklub kiemelkedő tagja. Karrierje során számos díjat és érmet nyert e sportág keretén belül, egy szomorú baleset következtében azonban ma már csak lóidomárként tevékenykedik, és paralimpiai versenyekre nevez be, amelyeken általában sikeresen teljesít.

A kerekesszékben ülő nőhöz közeledik a ló. A te csodálatodat is kivívja ez a nő

A lovakkal egyébként könnyű dolgozni. Intelligens állatokról van szó, amiket szoros kapcsolat fűz az emberekhez. Amennyiben a viszony kölcsönös tiszteleten, bizalmon és szereteten alapszik, nincs az a patás, aki ne engedelmeskedne az oktatójának! A ifjú hölgy is kiválóan szót ért az állatokkal, és bár egy tolószékből irányítja a kedvencét, a ló felnéz rá, és mindig szót fogad neki.

Lauren akkor sérült meg, amikor a farmon, etetés közben ráborult egy óriási takarmány-bála. A baleset következtében súlyosan megsérült a gerince, ami mozgásképtelenné tette. Ezután a lány már csak a lovainak szentelhette az életét, felhagyva a teniszezéssel és navigálással.

Lépésről lépésre azonban sikerült felülkerekednie az állapotán, és annak ellenére, hogy a lábait nem tudja használni, teljes életet él. Az alábbi videóval is bebizonyítja, egyedül az elme szab korlátokat az életünkben, kellő szenvedéllyel és kitartással pedig minden lehetséges. Bár Lauren testét egy kerekesszék tartja fogva, az álmai és a vágyai szabadon szárnyalnak, és beteljesülésre várnak.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet