KezdőlapNapi LikeKezdetben egy átlagos kanapénak néz ki, de várd ki a végét, leesik...

Kezdetben egy átlagos kanapénak néz ki, de várd ki a végét, leesik az állad! – VIDEÓ

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Az alábbi videóban semmi sem az, mint aminek elsőre látszik. Egyáltalán ne higgyünk a szemünknek, ha például egy kávézóasztalt látunk, vagy egy könyvespolc tornyosul elénk. A tárgyak másodpercek alatt átalakulnak, és más funkciót töltenek be.

olasz-butor

A kis kávézóasztalból nagy asztal lehet, a könyvespolcból szék, egy másik polc pedig kihúzható kanapévá alakul át. Ezek a műveletek nagyon praktikusak egy kis légterű lakásban.

Nem szükséges sokféle bútort megvenni, mert percek alatt könnyedén válhatnak multifunkcionálissá egyesek. Sok esetben a dolgot az is megkönnyíti, hogy le sem kell pakolni az asztalról ahhoz, hogy ágy alakuljon ki belőle, mert ez is praktikusan meg van oldva.

A praktikus és kellemes dizájnú bútorokat Ron Barth, a Resource Furniture társaság elnöke mutatja be. Az olasz bútorok célja, hogy multifunkcionálisak és maximálisan hatékonyak legyenek. Ötletet meríthetünk a praktikus megoldásokból, a videót megnézve ti is kedvet kaptok ilyen bútorok megszerzésére.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet