Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A tehetségkutatókon számos olyan produkciót láthatunk, hogy a döbbenettől csak kapkodunk a levegő után. Vannak gyerekek, akikről azt gondolhatjuk, hogy “na, ő aztán biztosan zseniként született”. Ők vajon már az anyaméhben is gyakoroltak? Ez a 9 éves bájos kislány is a különleges tehetségek táborába tartozik. Nézd csak, milyen ügyes!

emily

Kétségkívül a Superkids tehetségkutató műsor egyik fénypontja a 9 éves Emily Moskalenko volt. Az ukrajnai fellépő egy igencsak nehéz rúdtánc produkcióval lépett színpadra. Kezdetben, amikor megláttuk, a vér is meghűlt bennünk, hiszen a szupertehetséges gyerek hajmeresztő mozdulatokkal pörgött a levegőben.

A produkció legmerészebb részénél pedig szinte fel is visítottuk: Emily, mint egy kilőtt nyílvessző, nagy gyorsasággal, fejjel lefelé csúszott lefelé a rúdon. A hatás kedvéért ez az elem kétszer is szerepelt a koreográfiában.

Külső szemlélőként, egy hajszálon múlott, hogy bele nem fúródott a padlóba. Azonban aggodalomra semmi ok, hiszen a kislány minden mozdulata nagyon precíz, és magabiztos. Mivel kezdetben senki nem gondolta, hogy egy 9 éves kislány ilyen tökéletesen és koncentráltan tud mozogni a rúdon, nagy meglepetési okozott a jelenlevőknek.

A hajlékony és nagyon tehetséges gyerek a romániai V. Next Star verseny második szériáját is megnyerte.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!