KezdőlapNapi LikeKézen fogta az apját, és felkísérte őt a táncparkettre. Figyeld csak, mi...

Kézen fogta az apját, és felkísérte őt a táncparkettre. Figyeld csak, mi történik pár perccel később!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Minden esemény vagy mulatság rejteget valami izgalmasat nemcsak az ünnepeltek, hanem a meghívottak számára. A partik fénypontjai a táncos koreográfiák – legyen szó az ifjú pár nyitótáncáról vagy esetünkben egy banális apa-lánya párostáncról. Azon túl, hogy ezek a produkciók roppant szórakoztatóak, értékes élményekkel gazdagítják az egybegyűlteket.

Kézen fogta az apját, és felkísérte őt a táncparkettre. Figyeld csak, mi történik pár perccel később!

Az egyik Bar Mitzvah-bálon, ami nálunk a maturandusznak felel meg, ez a 12 éves kislány alaposan meglepte a vendégeket, amikor felkérte az édesapját egy táncra. A zene andalító volt, így a jelenlévők egy csöpögős, unalmas műsorszámra számíthattak, röviddel azonban a nyitány után váratlan fordulat következett, aminek hatására minden szempár a táncparkettre tapadt.

Pár botorkáló blues-lépés után a kislány és apukája őrült hip-hop ritmusokra váltott, ámulatba ejtve a közönséget. Senki sem hitte volna, hogy ez a középkorú férfi valaha is hajlandó lesz betanulni egy ilyen koreográfiát, nemhogy fekvőtámaszokat lenyomni a nézők előtt, vagy tiniként riszálni Lady Gaga és 50 Cent dallamaira!

Ők ketten remek párost alkottak, és szemmel láthatóan élvezték a produkciójuk minden egyes pillanatát. A lánya iránti szeretetéből táplálkozva, az apa egy percig sem tartotta cikinek azt, amit a parketten művelt, sőt! Ettől lett igazán klassz és példamutató szülő.

Te bevállalnál egy hasonlót a gyerekeddel?

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet