Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A gyerekekben rengeteg értékes képesség rejlik. Van, akik a művészetek iránt érdeklődnek, vannak akiket a sport vagy a zenés műfajok vonzanak. Bármibe is vágjanak, a csöppségek előtt egy egész élet áll, hogy tökéletesre csiszolják az adottságaikat. Ennek a kislánynak is ki kell taposnia még a siker felé vezető utat, viszont az első lépést már megtette. Figyeld csak, mit tud!

A kis táncoslány izgulva áll a tömeg elé. Amikor mozogni kezd... Zabálnivaló!

Az aranyló szőke hajú kislány a tanítónője tanácsára nevezett be erre a táncvetélkedőre. Összeszedve minden bátorságát, kiállt a tömeg elé, és bemutatott néhányat az ír táncok gyöngyszemeiből, mindenkit elvarázsolva a maga tüneményes 3 évével.

A népes közönség kissé elbizonytalanította a csöppséget a produkciójától, ezért szüksége volt pár másodpercre ahhoz, hogy legyűrje a lámpalázát, és belevágjon a műsorszámba. Amikor a tanítója jelt adott, a szégyenlős kislány mintha gombnyomásra változott volna át hivatásos táncosnővé! Irigylésre méltó energiával járta az apró lába a pörgő ritmusokat, az arcán pedig mindvégig ott ült a széles mosoly.

A lelkesedése ragályos volt. Ahogy abban a parányi jelmezben mozog… egyenesen zabálnivaló!


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!