Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Anyának lenni az egyik legértékesebb dolog a Földön, egy különleges áldás, mely pótolhatatlan és egyedülálló érzés. Egy ösztönös, belülről fakadó „feladat“.

anyak-napja

Az anya és gyerek között láthatatlan szál van egész életükön keresztül. Ha valamelyikőjük távol van, csupa aggódás és bizonytalanság a várakozással töltött percek sora. Létezik nagyobb dolog az anyai szeretetnél?

Az alábbi videóban láthatjuk, amint egy fiatal lány, Leticia a repülőtérre igyekszik. Életformájából adódóan sokszor utazik otthona és Sao Paulo között. Édesanyja pedig nehezen viseli, hogy lánya nem lehet mellette, így ez alkalommal egy meglepetéssel készül.

Leticia felül a repülőgépre, és épp hogy felszáll a gép, megszólal a hangosbemondó, hogy elnézést kérnek az utasoktól, de egy fontos videóüzenetet kell bejátszaniuk. A monitoron megjelenik Leticia édesanyja, és elmondja, hogy mennyire hiányzik a kislánya, ráadásul ez az első anyák napja, amit nélküle kell töltenie.

Ekkor a stewardes egy ínycsiklandozó illatú tálcával érkezik, amit átad Letíciának. A kedvenc ételét készítette és küldte el neki édesanyja, anyák napja alkalmából.

https://www.youtube.com/watch?v=8yVjbTVWL4k


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!