KezdőlapNapi LikeKutyásoknak igazi csemege lesz az alábbi videó

Kutyásoknak igazi csemege lesz az alábbi videó

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Aki imádja a kutyusokat, annak igazi csemege lesz az alábbi videó, amelyből csak úgy árad az őszinte szeretet! A nő és a négylábú fergeteges műsort mutat be – verhetetlen párost alkotnak, pillantásokból is megértik egymást, és nyilvánvalóan megbíznak egymásban.

Kutyásoknak igazi csemege lesz az alábbi videó

Hero egy gyönyörű Border Collie, fekete és fehér foltokkal, aminek remek dolga van a gazdája, Sara Carson mellett. A nő ugyanis imádja a kutyusát, és rengeteget foglalkozik vele. Tanítja, szeretgeti, kényezteti és gondozza, az eb pedig kirobbanó energiával teljesíti minden utasítását. Mi több, a nőnek meg sem kell szólalnia! Elég csak ránéznie Herora, vagy apró gesztusokat tennie, és a kutya azonnal cselekszik.

A produkciójuk zenei hátterét a Boogie Shoes című dal adja, ami tökéletesen illik a műsor ritmusához és hangulatához. A négylábú számára azonban egyetlen dolog létezik: a gazdija. Hibátlanul hajtja végre a parancsokat, és imádnivaló, ahogy Sara mozdulatait utánozza. Hero azt is tudja, hogy nincs oka félni a nő kezében lévő pálcától. Az csak egy kellék, ami segíti a kutyust a tájékozódásban.

Köztudott tény, hogy a kutyák szuper-intelligens lények, Hero pedig az egyik élő példa erre. Szakszerű kiképzést, türelmet és kitartást igényelnek, viszont mindenképp megéri. Az ilyen és ehhez hasonló produkciók ugyanis nemcsak erősítik az ember-állat kapcsolatot, hanem feledhetetlen élményekkel gazdagítják azt.

Te szeretnél egy ilyen házikedvencet?

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet