KezdőlapNapi LikeA lány egy befagyott hegyi tavon korcsolyázik. A légifelvételek egy mesevilágot rögzítettek!

A lány egy befagyott hegyi tavon korcsolyázik. A légifelvételek egy mesevilágot rögzítettek!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A műkorcsolya már önmagában imádnivaló, a belőle áradó kecsesség és finomság szinte minden sportkedvelőt levesz a lábáról. Ám amikor ez az amúgy is színvonalas művészeti ág a természet érintetlen gyönyörűségével párosul, a vizuális élmény már-már a csodával határos!

A lány egy befagyott hegyi tavon korcsolyázik. A légifelvételek egy mesevilágot rögzítettek!

Elizabeth Putnam, kanadai műkorcsolyázó egyike azon sportembereknek, akik túllátnak a műfaj szigorú szabályain, és valami fenséggel, a határtalan szabadsággal társítják azt. A lány többszörös díjnyertes a hazájában, és 2006-ban bronzérmet nyert a 4 Kontinens Bajnokságon, szóval tudja, mit csinál. Most egy olyan módját találta a felkészülésnek, melyet eddig csak a filmekben láttunk.

Elizabeth egy helikopter segítségével jutott el a természet ezen érintetlen területére, a Kanada legnyugatibb részén fekvő Brit Columbia tartomány hegységeibe, csak hogy egy befagyott tavon korcsolyázhasson. A tó 762 méter magasan fekszik, mesebeli környezetben. Miközben a lány korcsolyázott, a mozdulatait egy videókamera rögzítette a helikopterből. Teljesen felvillanyozva a különleges jégpályától, Elizabethnek sikerült átlépnie a saját határait, és olyan piruetteket hajtott végre, melyektől elakad a lélegzetünk.

A helikopter hol közelebb, hol meg távolabb repült a helyszíntől, a 4K minőségű felvétel így a lehető legszebb vizuális anyagot rögzíthette. Egy adott ponton, ahogy a légijármű egyenesen felfele emelkedett, a lány egy fekete árnyékként tűnik fel a hófehér felületen!

Elizabeth pillekönnyedséggel siklik a jégen, a hétköznapi öltözékétől pedig még romantikusabb, még nagyszerűbb az élmény! A videóklip zenei háttere csak hab a tortán.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet