KezdőlapNapi LikeLeült megenni az ebédjét, aztán észrevette, hogy valami nagyon nincs rendben

Leült megenni az ebédjét, aztán észrevette, hogy valami nagyon nincs rendben

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Annál bosszantóbb nincs, ha olyan dolgot művelnek veled, amiről fogalmad sincs, hogy miért történik, és állsz értetlenül. Az átverésekre mindenki személyiségétől függően reagál. Van aki kiborul, van aki dühös lesz, de szerencsére akadnak olyanok is, akik mosollyal, netán nevetéssel nyugtázzák azt is, ha csínytevés áldozataivá váltak.

Egy étteremben egy előre beépített csapat kellemes tréfát űzött néhány klienssel, akik mit sem sejtve ültek le, hogy éppen elfogyasszák ebédjüket. A vele szemben ülő emberek is látszólag éppen étkeztek.

A dolog akkor vált gyanússá, amikor az “áldozat” mozdulatait kezdték utánozni. El kellett teljen egy kis idő, amíg a vendég rájött, hogy a többiek tulajdonképpen mind őt utánozzák.

Egy kedves szőke nő, aki végül persze nem vette zokon az átverést és mosolyra derült, frappánsan megoldotta a dolgokat. Visszautánozott, majd a témát lezárta egy szamárfül mutogatással. Az egész persze viccesen sült el, így legalább mindenkinek jó volt a napja.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet