KezdőlapNapi LikeMég a szó is megfagyott Simon Cowellben, amikor meghallotta a 160 fős...

Még a szó is megfagyott Simon Cowellben, amikor meghallotta a 160 fős csapatot a színpadon – VIDEÓ

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Igencsak ritka, hogy egy tehetségkutató versenyben 160 ember álljon egyszerre a színpadon. De megtörtént, méghozzá fergeteges kiszerelésben.

cor_glanaethwy2

A tehetségkutató műsorok mindig tartogatnak nagy meglepetéseket, izgalmas pillanatokat. A jó előadók mindenkiből kicsalogatnak egy kis érzelmet, megnyílnak a szívek, és így rácsodálkozhatunk a világ legszebb pillanataira is. A 160 fős kórus hihetetlen energiákat mozgatott meg a színpadon.

A walesi Côr Glanaethwy tehetséges fellépői az összes korosztályból képviseltették magukat. Gyerektől felnőttig, sőt egészen idős korig mindenki együttes lelkesedéssel énekelte Leonard Cohen közismert dalát a Hallelujah-t.

Cefin Roberts karmester tökéletes profizmussal fogta össze a nem kis számú csapatot. Valósággal vibrált a színpadon a karmester és “tanítványai” közötti szoros kapcsolat. Ezzel a produkcióval egyöntetűen belopták magukat mindenki szívébe.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet