KezdőlapNapi LikeMindenki nevetett ezen a kislányon, 25 év múlva azonban arcpirító igazsággal vágott...

Mindenki nevetett ezen a kislányon, 25 év múlva azonban arcpirító igazsággal vágott vissza

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

„Rendkívül nehéz életem volt, de minden akadályon felül fogok kerekedni.” – Talán te is ezekkel a szavakkal biztatod magad, viszont amikor olyan igaz történetekkel szembesülsz, mint amilyen a Lizzie Velasquesé, rádöbbensz, ez lehetett volna sokkal rosszabb is! Bár egy borzasztó betegségben szenved, ez a lány nemcsak hogy meglelte az erőt a szenvedése leküzdéséhez, hanem akaraterejével másokat is inspirál.

Mindenki nevetett ezen a kislányon, 25 év múlva azonban arcpirító igazsággal vágott vissza

Lizzi Velasques egy rettenetes szindrómával született, ami meggátolja őt a súlygyarapodásban. Információi szerint, rajta kívül mindössze egyetlen ember szenved ebben betegségben.

Amikor a világra jött, az orvosok azt mondták a szüleinek, hogy Lizzie sosem fog tudni járni, beszélni vagy gondolkodni. Ez azonban nem bátortalanította el a szülőket, sőt! Erőt adott nekik, hogy a kislányukat kitartónak és örök harcosnak neveljék.

A szülei támogatása és feltétel nélküli szeretete segítette Lizziet abban, hogy boldoguljon az életben. Számtalanszor szembe kellett néznie az emberek rosszindulatával, de a lány mindvégig bízott önmagában, és felemelt fejjel állt ki magáért, miközben a környezete úgy vizslatta őt, mint egy szörnyeteget.

Idő kellett, míg Lizzie felfogta, nem a betegsége határozza meg őt, hanem a nagyszerű lelke. Mindvégig tudta, hogy adnia kell valamit a világnak, ezért motiváló beszédeket kezdett el tartani, amire egyre többen mentek el. Látni, ahogy valaki erőt kovácsol a saját nyomorúságából, igazán megható és elismerésre méltó.

Egy olyan világban, ahol a szépséget a szupermodellek definiálják, a sikert pedig a gazdagság, Lizzie mégis felkelti a figyelmet, holott ő egyik kategóriába sem tartozik. A világ legcsúnyább nőjének nevezik, de számára a szépség és a boldogság belülről fakad.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet