Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A tehetségkutatók sokszor olyan meglepetéseket tartogatnak, hogy egyáltalán nem is számítunk rájuk. Az idei évad nagy felfedezettei Elias és Zion volt, a 9 éves ikerpár. Azért jelentkeztek az America’s Got Talentbe, hogy elnyerjék a zsűri “igen” szavazatát, és elkápráztassák bájosságukkal az egész világot.

ikrek-show

A két gyerek már az első perctől fogva levette lábáról a zsűrit, olyan spontán válaszolgattak a színpadról, akárcsak a profi művészek. Megkérdezték tőlük, hogy mit csinálnak a nyereménnyel, ha az övék lesz. Erre a kérdésre persze nem készültek, így nagyon spontán, és őszinte választ adtak.

Egyikőjük tanulmányainak fejlesztésére fordítaná, a másik iker pedig őszintén bevallotta, hogy ő bizony egy-két jó cuccot venne, amiket már rég kinézett magának. A fiúk amellett, hogy nagyon viccesek, és taplraesettek voltak, igazán jól játszottak a zongorán.

Beleadták szívüket-lelküket, ez tette annyira elragadóvá a produkciót. Az ő korukban kevés az olyan gyerek, aki ilyen jól bánik egy hangszerrel. Minden esélyük meg van rá, hogy befutók legyenek, hiszen nagyon bájosak és ügyesek is. Mi szurkolunk nekik!

https://www.youtube.com/watch?v=jFQJ3Q2p6Cw


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!