Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Sok gyerek álma, hogy egyszer találjon egy kincseket rejtő ládát, valószínű ezért is zajlanak ásatások a háromévesek körében az udvar és kert legeldugottabb részein. A kutatás általában sikertelen. Azonban egy család igazi meglepetésben részesült, amikor a nagypapa halála után felnyitották a haszontalannak tűnő, megporosodott, megkopott ládáját.

lada1

Sosem hitték volna, hogy ezt találják majd benne. Nem volt tele aranypénzekkel, vagy ékszerekkel, de a ládában levő összes darab óriási értékkel rendelkezik.

A duplafedelű láda felső része csodálatos, kézzel festett díszítésű, majd ahogy az alatta levő szintre jutottak, vették észre, hogy rengeteg korabeli könyv, értékes irat, levél és papír található benne.

A képek önmagukért beszélnek. Ilyet még múzeumban is ritkán találunk. A nagyrészt 1900-as évekből fennmaradt emlékek egy élő korrajzot festenek a szemünk elé. Nektek melyik tárgy tetszik a legjobban?

lada2

lada3

lada4

lada5

lada6

lada7

lada8

lada12

lada13

lada14

lada15

lada16

lada17


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!