KezdőlapNapi LikeA nagyi arra kérte az unokáját, sminkelje ki őt. Az eredmény mindenkit...

A nagyi arra kérte az unokáját, sminkelje ki őt. Az eredmény mindenkit szavak nélkül hagyott!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Azt mondják, semmi sem teszi egy nőt szebbé annál, mint a meggyőződés, hogy szép. Vannak azonban apró kis trükkök, melyekkel ez a szépség kihangsúlyozható és fokozható. Gondolj csak bele, egy jól sikerült smink, egy elegáns kis szett, na meg egy divatos frizura mekkorát lendíthet egy nő önbecsülésén!

A nagyi arra kérte az unokáját, sminkelje ki őt. Az eredmény mindenkit szavak nélkül hagyott!

Ennek apropóján, nézzük csak meg az alábbi videót. Goar Avetisyan jelenleg Moszkvában él, és az egyik legelismertebb sminkmester a szakmájában. 17 év után végre sikerült rávennie örmény származású nagymamáját, hogy látogassa meg őt Oroszországban. A remek alkalmat kihasználva Goar úgy döntött, élesben fogja megmutatni a nagyinak, mivel és hogyan telnek a hétköznapjai.

Shuraaa is vágyott már egy kis megszépülésre, és ezt kamatostól meg is kapta az unokájától. Az átalakulását videófelvétellel dokumentálták, a bevállalós nagymama beleegyezésével pedig közzé is tették a világhálón. Beletelt egy kis időbe, de a végeredmény mindenképp megérte!

Az előtte-utána képek ugyanis magukért beszélnek!

Моя любимая бабуля ???? как же я скучаю по всем родным , по дому ❤️❤️❤️давно хотела выложить процесс сборов , но никак руки не доходили ❤️?? вы только посмотрите на ее лицо , будто я ее мучаю ??? а ещё она на армянском говорит на видео : лучше бы меня к врачу отвела , а не к стилистам ??? и что я ей голову сожгла ????ну, эт она у меня так юморит??❤️❤️❤️ а вы скучаете по своим бабашкам и дедушкам ?))?????? _______ My beloved granny???? I miss my family and home so much❤❤❤ I wanted to post the getting ready process for a long time now, but didn't have enough time ❤?? just look at her face, it's like I'm torturing her??? and also she speaks Armenian in the video: you'd better went to the doctor with me, not to the stylists??? and that I've burnt her hair???? she's just joking??❤❤❤ do you miss your grandmas and grandpas?))??????

A post shared by Goar Avetisyan (@goar_avetisyan) on

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet