KezdőlapNapi LikeNem hittek a szemüknek a fiatalok, amikor a lagzijukon megjelent a kedvenc...

Nem hittek a szemüknek a fiatalok, amikor a lagzijukon megjelent a kedvenc bandájuk!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Amikor Brandon megkérte Sara kezét, és a lány igent mondott, rövidesen elkezdődött a nagy nap tervezése, amire természetesen sor is került. A pár barátja, Tammy egy meglepetéssel is készült erre a felejthetetlen napra, erről az ifjú pár is tudott, csak nyilván az nem volt tiszta számukra, hogy mi lesz a nagy meglepi.

Nem hittek a szemüknek a fiatalok, mikor a lagzijukon megjelent a kedvenc bandájuk!

Tammy tudta, hogy Sara és Brandon kedvenc zenészei abban a hónapban, amikor a lagzira sor kerül, épp a városban adnak koncertet, így megpróbálta leszervezni a muzsikusokat a barátai lagzijára. Levelet írta a bandának, de azért nem ivott előre a medve bőrére, mert a zenekar nagyon népszerű, így úgy gondolta, nagyon kevés az esély, hogy összejön az egész.

A lagzi napján, mikor az ifjú pár az első közös táncukat mutatták volna be, Sara testvére, aki tudott a meglepetésről, a mikrofonnal a kezében előlépett, és közölte, hogy van itt még valami…

És ekkor megjelent a Rascal Flatts banda, a fiatalok egyszerűen nem hittek a szemüknek, Brandon még el is sírta magát, ami teljesen érthető.

Nézd meg a videót, és éld át a meglepetés és a tiszta öröm felemelő pillanatait.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet