KezdőlapNapi LikeNem tud felkelni a tolószékből ez az anyuka. Elsírod magad ha meglátod,...

Nem tud felkelni a tolószékből ez az anyuka. Elsírod magad ha meglátod, mit tesz a vőlegény! – VIDEÓ

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Megható esküvői videót már nagyon sokat láttunk, de ennél alig tudtuk abbahagyni a zokogást, akárcsak a násznép nagyrésze.

eskuvoi-tanc

Amint megszólalt Mariah Carey Hero című száma a vőlegény a táncparkettre vezette a tolószékes édesanyját, letérdelt mellé, és kézenfogva táncoltak együtt. Hihetetlen, hogy mekkora szeretet, fájdalom és összetartozás volt jelen egyszerre ebben a táncban.

Az anya ALS-betegségben szenvedett, melynek következtében izmai folyamatosan elsorvadtak és használhatatlanná váltak, így életét tolókocsihoz kötve töltötte. A fia, Luke azonban a legszebb ajándékot adta számára, együtt táncolhattak az esküvőn.

Amikor a menyasszonyt mutatta a kamera, láthatóan  megszakadt a szíve, annyira szenvedett, a ruháját gyűrögette, potyogtak a könnyei. Élete egyik legboldogabb pillanata volt, hogy láthatta Luke-ot, hogy mennyire fontos neki ez az utolsó tánc édesanyja halála előtt.

Nézd meg a VIDEÓ-t és ha tetszett oszd meg a Facebookon!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet