Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Akik szeretik az állatokat, azok mindennél jobban értékelik e élőlények életét, talán még a sajátjuknál is – főként ha ezek komoly életveszélybe kerülnek. Nicole Graham épp lovagolt, amikor pillanatok alatt vált pokollá az élete! Kedvenc lova ugyanis egyszerűen csak elmerült az ingoványos talajban…

Órákig várt a sárba ragadt lova mellett ez a nő. Az utolsó pillanatban érkezik a segítség...

Astro egy 17 éves csodaszép paripa. Nicole gyakran vitte őt lovagolni Melbourne déli partjainál, és általában a kislánya is elkísérte őt ezekre a kiruccanásokra, a saját lován.

Nem ez az első eset tehát, hogy a két nő ide jár ki a lovakkal, egy napon viszont a homokos part jobban feltelt vízzel, a keletkezett mocsaras talaj pedig valósággal elnyelte Astrót.

Nicole megpróbálta kiásni a lovat a lápból, de valahányszor az megmozdult, annál mélyebbre süllyedt az ingoványban. Ekkor pánikolt csak be igazán a nő, és kétségbeesésében segítségért küldte a lányát.

Az idő szűkös volt, hisz a dagály bármelyik percben elérhette a maximumot, akkor pedig szegény Astro végképp odavész. Nicole egy másodpercig sem mozdult el a lova mellől, lesz ami lesz!

Szerencsére még a tragédia előtt odaért egy helyi farmer, aki a település állatorvosát kérte meg, hogy segítsen. Traktorral sikerült végül kihúzni a patást a mocsaras homokból, így az utolsó percben menekült meg a fulladástól.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!