KezdőlapNapi LikeProvokálta édesanyját, hogy kiálljon vele a színpadra, de ő sem számított arra,...

Provokálta édesanyját, hogy kiálljon vele a színpadra, de ő sem számított arra, hogy az anyja ilyen bevállalós lesz

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Túllépve a megszokotton, a szülő-gyerek kapcsolat elmehet akár addig is, hogy a két generáció remekül szórakozik együtt, hódolva a közös szenvedélyüknek. A korkülönbség és a családban betöltött pozíció ilyenkor eltörpül a kedvenc tevékenység fontossága mellett, így anya és fia remek perceket tölthet el egymás társaságában, a legszuperebb élményeket kovácsolva.

Provokálta édesanyját, hogy kiálljon vele a színpadra, de ő sem számított arra, hogy az anyja ilyen bevállalós lesz

Ginny Jenkis és fia, Scott annak a gimnáziumnak a színpadán lépett fel, ahol a nő tanácsadóként dolgozik. A műsorszámukkal valami olyant mutattak az egybegyűlteknek, ami példaértékű lehet sok szülőnek és csemetének. A kettőjük kapcsolatáról akár ők maguk is mesélhetnének, mi viszont inkább az alábbi videóból olvasnánk le a tökéletes szülő-gyerek kapcsolat ismérveit.

Scott él-hal a zenéért és a táncért, az édesanyja pedig mindebben támogatja őt. A fiúnak remek ritmusérzéke van, a mozdulatait pedig sokan leutánoznánk. Az édesanyja pedig bátran csatlakozott hozzá egy jó kis koreográfia erejéig, napjaink legmenőbb slágereivel a háttérben.

Scott nem gondolta, hogy ennyire bevállalós anyukája van. Ginny pedig álmában sem hitte volna, hogy ekkora sikere lesz a nézők körében! A fiú és az édesanyja szenzációs műsort vittek színpadra, az „összecsapásuk” pedig a legütősebb táncpárbaj lett, amit eddig egy ilyen párostól láthattunk. A produkció végén vastapssal jutalmazta meg őket a közönség.

Te bevállalnál egy hasonló duettet a gyerekeddel, a suli diákjai és a szüleik előtt?

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet