Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Klinger nemrég múlt egyéves. Életét, megmentőjének Susan Hichmannak köszönheti, hiszen 2014. június 16-án ő talált rá. Klinger csodával határos módon menekült meg, nézd meg a nem mindennapi történetet.

Klinger

Susan egy szép napon séta közben egy madártojást talált a földön. Amikor felemelte, azt látta, hogy egy kis fióka van benne. Mivel nem látta, hogy honnan eshetett le, így nem tudta visszahelyezni a fészekbe. Gondolta, nem hagyja ott elpusztulni, inkább hazaviszi, és megpróbálja felnevelni a kis fiókát.

Bár a szakemberek sok esélyt nem láttak arra, hogy megmaradna a kis madár, Susan hűségesen gondozta, és nevelte. Kezdetben éjszakánként 20-30 percenként kellett etetnie, csak így tudott a kis Klinger kellőképpen megerősödni.

Szépen fejlődött, a szeme is kinyílt, tollai nőttek, imádott fürdeni és játszani. Mikor annyira megerősödött Susan szerette volna szabadon engedni, de mivel emberek között nevelkedett, biztosan elpusztult volna a többi madár között. Klinger így továbbra is Susannal maradt, sőt még beszélni is megtanult.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!