KezdőlapNapi LikeSúlyosan megsérült, és túl kifáradt ahhoz, hogy lábra álljon. Figyeld a ló...

Súlyosan megsérült, és túl kifáradt ahhoz, hogy lábra álljon. Figyeld a ló reakcióját, amikor rájön, mégis biztonságban van

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Az állatok is képesek néha olyan helyzetekbe kerülni, melyek veszélybe sodorják az életüket. Ilyenkor az emberi segítség létfontosságú és elengedhetetlen ahhoz, hogy a pórul járt élőlények megmeneküljenek a pusztulástól…

Súlyosan megsérült, és túl kifáradt ahhoz, hogy lábra álljon. Figyeld a ló reakcióját, amikor rájön, mégis biztonságban van

Az alábbi képkockákban szereplő lovacska súlyos sérülést szenvedett, kimerültségében pedig képtelen volt továbbmenni. A segítség ezúttal a levegőből érkezett, így a történetének szerencsére happy end lett a vége.

A Lucky névre hallgató paci aközben sérült meg, hogy megpróbált átkelni egy alaszkai folyón. Az állat elcsúszott a vizes köveken, aminek következtében durván eldagadt a lába, a fájdalom pedig teljesen megbénította őt. Sürgős orvosi ellátásra volt szüksége, de a legközelebbi klinika is kilométerekre volt a helyszíntől.

Dr. Gee és csapata két helikoptert hívott segítségül, egyiket a ló szállítására, másikat az orvosokból álló csapat számára. A patást kénytelenek voltak elkábítani, egyébként nem bírta volna a repülést. Lucky teljes biztonságban érkezett meg az egyik állatkórházba, ahol azonnali ellátást kapott.

Amikor rádöbbent, elmúlt a veszély, a ló reakciója imádnivaló volt. Szerencsére a teljes történetet lencsevégre kapták, így mi is szemtanúi lehetünk a paci egyedi köszönetnyilvánításának.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet