Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Bár sokan nem hisznek benne, igenis léteznek csodák. Igaz, megmagyarázhatatlan és racionálisan felfoghatatlan, de éppen ezért csodálatos… Az ember nem is hajlandó tudomást venni róla, inkább badarságnak tartja, de amikor megtapasztalja az erejét, már teljesen más szemszögből látja a világot.

A szülők már a temetésre készültek, amikor a halálos beteg kislányuk kinyitotta a szemét, és szavaival sokkolta őket

Abbynek az orvosok nulla esélyt adtak a felépülésre. 2010-ben a kislányt a leukémia egyik legritkább fajával diagnosztizálták, a szörnyű betegség pedig rohamosan falta fel az életet a parányi testből. Patty és Joe Furco, Abby szülei, a poklok poklát járták meg a kislányuk gyógyulásáért, de semmilyen próbálkozás nem vezetett sikerhez. A létező összes kezelés után sem javult a gyerek állapota. A szakemberek már nem tudták mivel biztatni a szülőket, így közölték velük a kegyetlen valóságot: számítsanak a legrosszabbra, hisz Abby távozása elkerülhetetlen.

Néhány nappal később, amikor Abby szerettei mind összegyűltek a betegágya mellett, a kislány kinyitotta a szemét, és mindössze ennyit mondott: „Tudom, hogy meg kellene halnom, talán így is lesz. De annyi mindent nem csináltam még!”. Igaza volt. Előtte állt az élet, és annyi szép dolog várt még rá! A sors pedig adott neki még egy esélyt. A semmiből került elő egy tökéletes csontvelő-donor, egy férfi Németországból, aki hajlandó volt segíteni Abbyn. A beültetés sikeres volt. Azóta hét év telt el, és a kislány egyre jobban van, a betegsége ellen pedig már csak gyógyszerekkel kell harcolnia.

Patty és Joe nem tud elég hálás lenni, amiért visszakapta Abbyt: „orvosi szempontból, a lányunk ma nem lehetne közöttünk. De ő most iskolába jár, igaz csak néhány órát naponta, viszont életben van, és ezért örökké hálásak leszünk a sorsnak!”

https://www.youtube.com/watch?v=zUFbTbAKErk


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!