Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Kész átveréssel sokkolta Arnord Schwarzenegger a Madame Tussauds múzeum látogatóit a minap. Jó, hogy infarktus nélkül megúszták, amikor az élethű bábú egyszercsak megmozdult.

arnold-terminator

Szerencsésnek mondhatta magát az is, aki Hollywood utcáin sétálgatott, hiszen “teljesen véletlenül” pont arra járt a Terminátornak öltözött Schwarzenegger.

A jelenleg 67 éves színész még mindig kapható egy kis mókára, és mint kiderült, nem azért tette mindezt, hogy nagyobb hírnevet szerezzen magának. Ezekkel az akciókkal adományokat gyűjtött az After-School-All-Starts projekt keretén belül különböző iskolák tanítás utáni programjaira.

Ezen túl pedig még egy fantasztikus lehetőséget is nyújtott. Sorsolás útján kiválasztottak egy szerencsés nyertest, aki majd jelen lehet Arnolddal a Terminátor: Genesis közelgő premierjén és az azt követő partin.

Tökéletes smink, profi színész és sok nevetés. Ezt nyújtja az alábbi videó, amit már több, mint 9 millióan láttak két nap alatt.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!