Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Egyre nagyobb divat a konténerház, hiszen nem csak praktikus, hanem költségtakarékos, és a felépítése is sokkal egyszerűbb, mint egy hagyományos családi háznak.

kontener9

Sokan azt gondolják, hogy csak az lakik konténerházban, akinek nincs pénze, és egy nagyon lecsúszott szint lehet, ha valaki bádogdobozba költözik. Azonban, aki megnézi az alábbi konténerházat, egészen biztosan megváltozik a véleménye a praktikus ingatlanokról.

Az észak-karolinai homokos strandon hihetetlen szállási lehetőség várja azokat, akik szeretik az egyszerű, letisztult, de mégis elegáns lakosztályokat. A konténerből épült modern nyaralók belülről nagyon hangulatosak, sose gondolnánk, hogy ilyen luxus lakozhat egy áruszállító dobozban.

kontener

kontener2

kontener3

A teraszáról csodálatos látvány nyílik az óceánra, szinte szó szerint lógathatjuk a lábunk a vízbe. A homokos parton levő építményeket bárki bérbe veheti, ráadásul nem is olyan drágák, hiszen csak 125 dollárba kerülnek egy éjszakára.

kontener4

kontener5

kontener6

Érdemes megnézi belülről is a konténerlakást, hiszen a zord külső, egy nagyon barátságos és luxusbelsőt takar. Szívesen nyaralnánk egy ilyenben, sőt, akár lakóháznak sem lenne utolsó ötlet.

kontener7

kontener8


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!