KezdőlapVilágA Facebook és a két Kelly szerelmi története

A Facebook és a két Kelly szerelmi története

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Kelly Hildebrandt és Kelly Hildebrandt a Facebook közösségi oldalon keresztül ismerte meg egymást. Szerelembe estek, hamarosan pedig összeházasodnak.

Érdekesen indult Kelly Hildebrandt és Kelly Hildebrandt szerelme, aki a Facebook közösségi oldalon talált egymásra, azok után, hogy a férfi Kelly Hildebrandt felfedezte, létezik még egy Kelly Hildebrandt nevű ember a világon, aki nő.

Az egész történet egy ártatlan üzenettel kezdődött.

“Ő írt először. ‘Szia, láttam, hogy ugyan az a nevünk, és úgy gondoltam ez nagyszerű. Csak köszönni akartak, azt hiszem. LOL‘”  – mondta a férfi Kelly.

A nő Kelly, aki Coral Springsben lakik, kíváncsi volt kiknek van még, hozzá hasonló neve, így bukkant rá a férfi Kellyre, aki Lubbockban, Texas államban lakik.

“Rákerestem a saját nevemre és ő volt az egyetlen akinek ez volt a neve, a fotóján pedig meztelen felsőtesttel szerepelt, és meg azt gondoltam, jé de édes.” – mesélte a nő Kelly.

Három héttel később a férfi Kelly South Floridaba utazott, hogy meglátogassa a nő Kellyt és azonnal egymásba szerettek. És most három hónap után már a házasságukat tervezik.

A 24 éves férfi Kelly átköltözött Floridába, ahol tovább folytatja munkáját saját cégénél, míg a nő Kelly épp kijárja a kollégiumot, a Palm Beach Community College-n.

Az esküvőt októberben tartják, nyolc hónappal a megismerkedésük után.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet