Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A világ legfurcsább és legképtelenebb törvényeiBolond világban élünk, a törvények pedig erősítik ezt a kijelentésem. Amerikában, a lehetőségek országában, akkor is elítélhetnek ha leitatsz egy halat. De más országok sem kivételek. Lássunk pár példát.

Missouriban illegális medvét szállítani autóban, ez csak akkor lehetséges, ha az állat ketrecben van. New Jerseyben illegális golyóálló mellényt viselni a törnyészegőknek. Ugyancsak ebből a kategóriából: Michiganben minden 12 évesnél idősebb személy hordhat magánál fegyvert, akkor ha nem követett el semmilyen illegális dolgot.

Nevadában tilos egy férfinak alkoholt vennie háromnál több embernek. De honnan tudják, hogy kinek veszi ???

Rossz hírem van a sofőrök számára. New Jerseyben ha elitéltek ittas vezetés miatt, elfelejtheted a személyre szabott számtáblát.

A kulináris kíváncsiságok napirenden vannak: Észak-Dakotában tilos sört és perecet egyszerre fogyasztani az éttermekben!

Észak-Karolinában nem bingozhatsz öt percnél tovább, míg Connecticutban tilos az úton átkelni… kézen állva.

És mivel az önkielégítés veszélyes lehet, figyelem! Arizonában illegális két vibrátornál többet tartani otthon.

Európába is eljutunk, ne aggódjatok. Nagy-Britanniában tilos a Parlament épületében meghalni. Ugyancsak itt, egy terhes nő ott végezheti kisdolgát, ahol kedve tartja. Kérésre még a rendőrök sapkájába is.

Franciaországban ha disznót tartasz kizárt, hogy Napoleon legyen a neve. George Orwell ha most Franciaországban élne …

Írországban tilos a kivilágított oszlopokra tüsszenteni.

A kanadaiak sem maradnak le a fura törvényekről! Ha fokhagymát ettél reggel, aznap csak gyalogos lehetsz, tilos autót vezetni.

Samoában tilos egy férfinek megnézni felesége szülési évét. Hong Kongban is a párkapcsolatokról van szó, ott ugyanis a megcsalt nő megölheti férjét.

Míg az űrben, bármennyire is fura lenne, nem hallgathatod ki senki beszélgetését szándékosan.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!