Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Egész Amerikát megrázta az amstetteni rém történetéhez hasonló horrorsztori, amelyről még egy dokumentumfilm is készült, angol nyelven a YouTube-on is elérhető.

Dee Dee Blanchardot sokan ismerték, nemcsak környezete, de egész Amerika, hiszen gyakran jelent meg a televízióban, éppen ezért sokkolta annyira a közvéleményt, amikor kiderült, a 48 éves nő gyilkosság áldozata lett.

Dee Dee Blanchard az egész világgal elhitette, hogy Gypsy Rose nevű lánya több súlyos betegséggel küzd, ennek köszönhetően egy civil szervezettől egy berendezett házat kapott, egy új kocsit, amikor régi autója tönkrement, ingyen utazhatott, és mindenki szívesen látta vendégül.

A nő szerint lánya izomsorvadásban szenvedett, amihez számos más rejtélyes betegséget társított, illetve leukémiát.

A kislány édesanyja állítása szerint az izomsorvadás egyik formájával küzdött, később ehhez számos más rejtélyes betegség társult, illetve leukémia – ezek miatt számos fájdalmas orvosi beavatkozáson esett át a lány, ám feleslegesen, kiderült teljesen egészséges volt.

Azaz lett volna, de a sok gyógyszer és orvosi kezelés kárt tett a szervezetében: soha nem volt tiszta a tudata, egyik gyógyszertől pedig elvesztette a fogait.

Gyakorlatilag a nő a lányát használta fel arra, hogy mindent ingyen kapjon a közösségtől és jótékonysági szervezetektől. Olyan magas szinten űzte a félrevezetést, hogy még lánya születési évét is meghamisította.

https://www.youtube.com/watch?v=QY6bmLk0M_4

Ahogy Gypsy Rose egyre nagyobb lett, úgy kezdett számára világossá válni anyja kegyetlensége, ezért a nő egyre jobban elszigetelte őt a világtól. A lány egyszer próbált megszökni, akkor anyja fogassal verte meg, majd csengőket kötött az ajtókra, hogy mindig tudja, lány amerre jár.

Végül a lány titokban csinált magának egy Facebook-profilt, ahol összeismerkedett egy Nick Godejohn nevű 24 éves férfival. A kapcsolatuk olyannyira elmélyült, hogy Gypsy rávette a srácot, ölje meg az anyját. Végül a férfi 2015-ben meglátogatta őket, és míg Gypsy Rose a fürdőszobában várakozott, több késszúrással megölte a nőt.

Néhány nappal később letartóztatták őket, a környezetük csak akkor tudta meg a döbbenetes valóságot a nőről és lányáról. Gypsy Rose 10 év börtönt kapott, míg Nick Godejohn életfogytiglant.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!