Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Fotó: flickr.com16 év kihagyás után egy brit férfi és egy spanyol nő ismét egymásra talált. Szerelmüket egy 16 évvel ezelőtt elveszett szerelmes levél hozta ismét meg.

Steve Smith és Carmen Ruiz-Perez, akik mindketten 42 évesek, 17 évvel ezelőtt estek szerelembe, amikor a nő Brixhamben tanult. El is jegyezték egymást egy év után.

A kapcsolatuk azonban megszakad, azután, hogy a nő Franciaországba költözött, hogy Párizsban egy üzletet vezessen.

Pár évvel később, hogy újra kösse szerelmüket, Smith levelet küldött kedvese anyjának Spanyolországba. A levelet a kandalló felső párkányára rakták, ami véletlenül beesett a kandalló mögé, és csaknem két évtizedig rejtve maradt.

A levelet munkások találták meg, akik a ház felújításán dolgoztak.

“Amikor megkaptam a levelet, nem hívtam fel azonnal Steve-t, mert rettentően ideges voltam.” – nyilatkozta Ruiz-Perez a helyi, Herald Express újságnak.

“Majdnem nem hívtam fel egyáltalán. Folyton felvettem és leraktam a telefont.” – mesélte. “De tudtam, hogy fel kell hívnom.”

“Amikor ismét találkoztunk, olyan volt mint egy film. Egymás karjaiba szaladtunk a repülőtéren. Találkoztunk és ismét egymásba szerettünk. 30 másodpercen át néztünk egymás szemébe, utána megcsókoltuk egymást.” – mesélte a boldog pár.

“Örülök, hogy a levél végre célba ért.” – mondta Steve. A pár pénteken fogadott örök hűséget egymásnak.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!