Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

16 év kihagyás után egy brit férfi és egy spanyol nő ismét egymásra talált. Szerelmüket egy 16 évvel ezelőtt elveszett szerelmes levél hozta ismét meg.

Steve Smith és Carmen Ruiz-Perez, akik mindketten 42 évesek, 17 évvel ezelőtt estek szerelembe, amikor a nő Brixhamben tanult. El is jegyezték egymást egy év után.

A kapcsolatuk azonban megszakad, azután, hogy a nő Franciaországba költözött, hogy Párizsban egy üzletet vezessen.

Pár évvel később, hogy újra kösse szerelmüket, Smith levelet küldött kedvese anyjának Spanyolországba. A levelet a kandalló felső párkányára rakták, ami véletlenül beesett a kandalló mögé, és csaknem két évtizedig rejtve maradt.

A levelet munkások találták meg, akik a ház felújításán dolgoztak.

“Amikor megkaptam a levelet, nem hívtam fel azonnal Steve-t, mert rettentően ideges voltam.” – nyilatkozta Ruiz-Perez a helyi, Herald Express újságnak.

“Majdnem nem hívtam fel egyáltalán. Folyton felvettem és leraktam a telefont.” – mesélte. “De tudtam, hogy fel kell hívnom.”

“Amikor ismét találkoztunk, olyan volt mint egy film. Egymás karjaiba szaladtunk a repülőtéren. Találkoztunk és ismét egymásba szerettünk. 30 másodpercen át néztünk egymás szemébe, utána megcsókoltuk egymást.” – mesélte a boldog pár.

“Örülök, hogy a levél végre célba ért.” – mondta Steve. A pár pénteken fogadott örök hűséget egymásnak.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!