Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Megkérdezted már magadtól, hogy hogyan néz ki egy futurisztikus konyha ? Pár designer már létrehozott pár olyan alkalmazást, amely könnyen alkalmazható lehet majd a jövő konyhájában. A jövő konyháját a vasaló és az iPhone kombinációjaként kell elképzelni.

Így néz majd ki a jövő konyhájaA designerek szerint az új konyha a 2050-es években lép majd funkcióba, amikor az emberek nagytöbbsége kisebb lakásokban fog lakni, és mivel szükségük lesz térre, ezért a konyhának is minél kevesebb területet szeretnének szánni.

“Az új berendezést nagyon könnyű használni: csupán rárakjuk a hozzávalókat a felületére. Majd a konyhaeszköz elemzi és összeállít egy receptekből lehetséges listát. Miután kiválasztottad a megfelelő receptet, már csak ki kell választanod mekkora felületen készüljön el az adott étel. Ezután a hőmérsékletet és az időt kell beállítanod” – mondta az egyik designer.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!