Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Kiszel Tünde örül annak, hogy az X-Faktor idei versenyzőjét nem engedték énekelni a Parlamenti Gyermekkarácsonyon. A médiaszemélyiség szerint a Parlamentbe olyanok valók, akik példaképként állhatnak a gyerekek előtt, és Krasznai Tünde nem tartozik ebbe a kategóriába, írja a Hír24.hu.

Fotó: kiszeltunde.hu
Fotó: kiszeltunde.hu

Kiszel Tünde korábban sem rejtette véka alá, hogy nem tetszik neki Krasznai Tünde szereplése az X-Faktorban, de amikor meghallotta, hogy a Parlementből kitiltották az énekesnőt, nagyon örült a döntésnek.

“Számos olyan ember van, aki példakép lehet a gyerekeknek. A Parlamentbe menjenek olyanok, akik nyújtottak valamiféle tiszteletreméltó teljesítményt, mondjuk olyan sportolók, mint Gyurta Dani és Hosszú Katinka, vagy neves, elismert művészek. Teljesen jogos, hogy nem engedték ott fellépni Krasznai Tündét, aki nem mutat valami jó példát a gyerekeknek” – fejtette ki véleményét Kiszel Tünde a Hír24-nek.

Tünde azt is hozzátette, nem igaz, hogy a gyerekek nem néznek utána, ki kicsoda és csak Krasznai énektudását nézik.

“A kislányom, Donatella iskolatársai kattintottak már olyan hivatkozásra, ami Krasznai Tünde kínos képeit tartalmazta. A gyerekek igenis utánanéznek, és olyan kellemetlen dolgokkal is találkoznak, amik még egyáltalán nem nekik valóak. Hát ez kell a gyerekeknek? A szerelem egy csodálatos dolog, nem így kellene először találkoznia a testiséggel a fiataloknak” – mondja Tünde, akit az is mélységesen felháborított, hogy Terry Black kiállt Krasznai Tünde mellett.

“Terry Black miért említi egy lapon Krasznai Tündét Bangó Margittal vagy Oláh Ibolyával? Mindkettő gyönyörű hangú, elismert művész. Róluk nem talál az ember kompromittáló felvételeket.” – tette hozzá Tünde.

Forrás: Hír24.hu

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!