Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Új fejlemény derült ki a VV Fanni-ügyben.

Közel egy éve ül előzetes letartóztatásban B. László, akit a tavaly novemberben eltűnt Novozánszki Fanni meggyilkolásával gyanúsítanak. A férfi autójában talált kötélen – amin megtalálták VV Fanni vérét is – DNS-vizsgálatot végeztek, a gyanúsított mellett egy másik férfi DNS-ét is megtalálták.

A vizsgálat eredménye már júniusban meglett, információk szerint pedig biztos, hogy B. László valamelyik férfi rokonához tartozik a DNS. Ennek okán a gyanúsított ügyvédjét, aki egyben a nagybácsi is, kizárták az ügyből.

Dr. Brodmann Péter most kapta kézhez a nyomozati eredményeket, amelyek kizárják a bűnösségét.

“Megjött az igazságügyi genetikai szakértő 45 oldalas véleménye, miszerint az én DNS-mintám nincs rajta azon a kötélen, amelyet a bűncselekménnyel valamilyen szinten kapcsolatba hoznak, és amely miatt engem ki­zártak az ügyből” – mondta a Borsnak az ügyvéd, aki most arra készül, hogy kérvényezze a visszahelyezését védőnek, és szüntessék meg ellene a kizárást.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!