17 éve a tökéletes karácsonyi világításon dolgoznak! A végeredmény téged is le fog nyűgözni!

0
1591

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Te mikor látsz hozzá a karácsonyi előkészületekhez? Már novemberben, vagy csak egy héttel az ünnepek előtt? Képzeld, Gene és Mary Halliwell az elképzelhetőnél is korábban vágott bele! A házaspár már áprilisban azon ügyködött, hogy decemberre pontra tegye az ünnepi díszkivilágítást.

karacsonyi-diszek

Az utóbbi 17 esztendőben Gene és Mary azon dolgozik, hogy évről évre életre keltse a karácsonyi csodát, a téli meseországot, amire mindannyian áhítozunk. A házaspár mindezt fények és dekoráció segítségével teremti meg, csak azért, hogy a házuk a lehető legünnepélyesebb legyen.

Ha eláruljuk, hogy Halliwellék otthonát több mint 350 ezer fény és közel 800 karácsonyi dísz öltözteti ünneplőbe, számodra is érthető lesz, miért láttak hozzá oly korán a dekoráláshoz. A lányuk, Maryanne mindig a segítségükre van, a mestermunka pedig minden évben a hálaadás napján, este 5-kor kerül nyilvánosságra.

Ahhoz, hogy ez a vizuális élmény létrejöhessen, és le ne égjen a hálózat, nagyjából 30 áramkör szükséges. Több mint 305 méter huzal fut körbe a házon és az udvaron, felvillanyozva a rénszarvasokat, jegesmedvéket, Télapókat és Jézuskákat, a manókat és valamennyi téli mesebeli szereplőt, amit csak el tudunk képzelni! A cél, hogy a település valamennyi lakosát átjárja a szeretet és az ünnep varázsa.

Ha neked is tetszik, oszd meg a barátaiddal!

MEGOSZTÁS


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!