Tiltott szerelem: Új török sikersorozat a TV2-n!

0
1135

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Elátkozott frigy, ármány, intrika és persze szerelem a TV2 új török sorozatában! A Tiltott szerelem című telenovellában a gyengéd érzelmek mellett két család ádáz harca áll a középpontban.

A Seherezádé rendkívüli sikere után február 27-től újabb török sorozatot követhetnek nyomon a nézők a TV2 képernyőjén. A telenovella sztorija egy romantikus török regényen alapul és napjaink Törökországában játszódik. A történet egy gazdag, ám özvegyen maradt férfi, Adnan életéről szól, aki isztambuli rezidenciáján él két gyermekével és egy nőcsábász rokonával, Behlüllel. A család élete fenekestül felfordul, amikor Adnan megismerkedik a nála jóval fiatalabb, bájos Bihterrel. A férfi első látásra szerelemre lobban és nem sokkal az első randevú után megkéri a lány kezét. A fiatal lány azonnal igent mond, így akar bosszút állni ugyanis az anyján, aki régóta szemet vetett Adnanra. Hiába tiltakozik mindkét fél rokonsága, a pár minden lebeszélés ellenére egybekel. A rokonok a menyegző után is mindent megtesznek, hogy szétválasszák az ifjú párt, ebből aztán számos konfliktus, félreértés, ármány és intrika adódik…

A sorozatot eddig tizenhárom országban mutatták be és mindenhol óriási népszerűségnek örvendett. Itt az idő, hogy ez a török sorozat is meghódítsa a magyar nézőket.

A Tiltott szerelem február 27-től minden délután 17:30-kor a TV2 képernyőjén!

MEGOSZTÁS


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!