Egy negyed teáskanállal ebből a fűszerkeverékből segítségünkre lehet az álmatlanság leküzdésében!

0
3976

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A minőségi, és mennyiségi éjszakai alvás nagyon fontos. Ha nem alusszuk ki magunkat, másnap fáradtak, türelmetlenek, és stresszesek leszünk. Ez pedig egy idő után akár komolyabb egészségügyi problémák kialakulásához is vezethet.

Egy negyed teáskanállal ebből a fűszerkeverékből segítségünkre lehet az álmatlanság leküzdésében!
Fotó: Pixabay.com

Ha hosszú időn keresztül küzdünk álmatlansággal, az alábbi betegségek alakulhatnak ki: pajzsmirigyproblémák, idegrendszeri betegségek, krónikus fájdalom, allergia, emésztőrendszeri porblémák, hátfájás, asztma.

Álmatlanságot okozhat az alkohol- vagy kávéfogyasztás, dohányzás, az erős fűszeres ételek fogyasztása elalvás előtt. A kialvatlan állapot hosszútávon depressziót, irritációt, egész napos fáradtságot, a hatékonyság, és a motiváció csökkenését, de fizikai, és mentális gyengeséget is okozhat.

Az alábbiakban egy nagyon egyszerű, és 100%-ban természetes módszert mutatunk az álmatlanság megszüntetésére.

A szerencsendió nagyon hatékony álmatlanság ellen. Ezenkívül pedig számos pozitív egészségügyi hatással rendelkezik: serkenti az emésztést, méregtelenít, fájdalomcsillapító, serkenti a vérkeringést, szebbé varázsolja a bőrt, nyugtató hatása van.

Egy negyed teáskanál őrölt szerecsendiót keverjünk el egy pohár meleg vízben, majd igyuk meg lefekvés előtt 4-5 órával. Vigyázzunk, tartsuk be az előírt mennyiséget, mert, ha túl sokat juttatunk be belőle a szervezetbe, akár mérgező tüneteket is előidézhet.

Ha valamilyen káros mellékhatást érzékelünk, azonnal forduljunk orvoshoz.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!