Anya és lánya együtt lép színpadra. Amikor elkezdenek énekelni… a zsűri állva tapsol nekik

0
4220

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A tehetségkutatók színpadán a zsűrinek megadatik az a kivételes alkalom, hogy lenyűgöző duetteket halljon. Nem az első eset, hogy apa és fia vagy anya és lánya áll a közönség elé, egyetlen céllal: a legszebb produkciót nyújtani, ami továbbviszi őket a következő fordulóba.

Anya és lánya együtt lép színpadra. Amikor elkezdenek énekelni... a zsűri állva tapsol nekik

Így történt Ana és Fia esetében is, akiket nemcsak az ereikben csordogáló vér, hanem a zene iránti szenvedély is örökre összeköti. Az anya, Ana és a lánya, Fia mindig is arra várt, hogy a jövője jobbra forduljon. A Britain’s Got Talent tehetségkutatót egy kiváló lehetőségnek tekintették, így gondolkodás nélkül beneveztek a műsorba. Egy megalázó és fizikailag is bántalmazó férj elöl menekülve, Ana fogta a kislányát, és elhagyta otthonát. A 42 éves nőt nem vezérelte más, mint hogy szebb jövőt biztosítson a lánya számára.

A két nő azzal a dallal készült, mely már akkor levette a lábáról a közönséget, amikor először megjelent. A legszebb duett, melyet Céline Dion és Barbra Straisand valaha is elénekelt! Ana és Fia a legcsodálatosabban keltette életre e két nagyszerű énekesnő közös dalát, így a Tell Him nemcsak könnyeket csalt a nézők szemébe, hanem a szíveket is alaposan megdobogtatta.

A 18 éves lány ártatlan hangját tökéletesen egyensúlyozta az anya sokéves tapasztalata. A kettőjük közötti harmónia hibátlan volt, végül mindenki állva tapsolta meg őket ezért a fantasztikus élményért!

MEGOSZTÁS


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!