A nagy melegben épp csak kávéfőzéshez kapcsoljuk be a tűzhelyet, hogy ne tetézzük a kánikulát. A forró ebéd sem esik jól ebben a melegben, de enni azért mégis kell valamit. A kukorica tökéletes fogás lehet, hiszen laktató és egészséges.
Olvasd el ezt is: Stephen Hawking halála előtt egy utolsó figyelmeztetést intézett az emberiséghez
Főzzük hűtőtáskában, és akkor nem kell órákon keresztül fűtsük a konyhát is.
Hozzávalók: kukorica, hűtőtáska, meleg víz, vaj, só.
Elkészítés:
» Dubajba ment tanárnőnek, hogy milliárdosok gyerekeit korrepetálja: „3 ezer dollárt kaptam, hogy megoldjam a gyerek házi feladatát”
» Hogyan figyelnek minket otthon: 10 eszköz, amelyen keresztül kémkedhetnek utánad!
» „A vőlegényem két nappal a lánykérés után lefújta az esküvőt, amikor megtudtam miért, összeomlott a családom”
» A gondolatok, amelyeket az Univerzumnak küldesz, elkerülhetetlenül visszatérnek hozzád
1. Tisztítsuk meg a kukoricát, és törjük ketté a csöveket.
2. Majd tegyük őket a hűtőtáskába.
3. Töltsük rá annyi forró vizet, hogy ellepje a kukoricákat.
4. Dobjunk bele néhány kocka vajat, és sózzuk meg ízlés szerint.
5. Fedjük le jól a ládát, majd egy fél óra múlva nyissuk ki.
6. A kukorica teljesen meg lesz főve, és az íze is sokkal jobb, mintha egy fazékban főznénk hosszú időn keresztül.
Nagyon egyszerű ez a módszer, mindenképp ki kell próbálni!
Az alábbi videóban láthatjuk pontosan, hogy mi a teendőnk. Osszuk meg ismerőseinkkel is, biztosan imádni fogják.