Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A gyermekek születésével a legtöbb nő minden energiáját a gyereknevelésbe fekteti, és közben kissé elhanyagolja önmagát. Kevés az, aki ad magára, és azzal foglalkozik, hogy hogy néz ki.

Az alábbi képek bizonyítják, hogy bármilyen életkorban gyönyörű lehet egy nő, viszont nem szabad elhanyagolja önmagát.

1. Anna Nyström és az édesanyja

Anna egy népszerű svéd blogger, 26 éves és személyi fitnesz edzőként dolgozik. Anyja már a 40-es éveiben van, de, amikor együtt vannak, úgy néznek ki, mintha nővérek lennének.

2. Amber Le Bon és anyja, Yasmin

Amber egy híres angliai modell, ő a három lánytestvér közül a legidősebb. Apja a Duran Duran frontembere, Simon Le Bon, anyja pedig a híres modell Yasmin Le Bon. Amber ebben az évben 29 éves lesz, az anyja pedig 54 éves.

3. Anna Dinoto és anyja, Maya Ilana

A képen a 14 éves Anna Dinoto, és édesanyja, Maya Ilana látható, aki a 30-as éveiben jár.

4. Sonya és Vera Brezhneva

Sonya a népszerű orosz énekesnő és színésznő, Vera Brezhneva lánya. Sonya nemrég volt 17 éves, és gyönyörű édesanyja, csupán 36 éves. Együtt úgy néznek ki, mintha a legjobb barátnők lennének, pedig több, mint 20 év köztük a korkülönbség.

5. Ava Phillippe és anyja, Reese Witherspoon

Ava, Reese Witherspoon (42 éves) hollywoodi csillag 18 éves lánya, Ryan Phillippe-szel folytatott első házasságából. A képeken egyértelműen látszik, hogy nagyon hasonlítanak egymásra, és minden bizonnyal Ava is híres sztár lesz, akárcsak az édesanyja.

6. Shaniece Hairston és édesanyja, Evelyn Lozada

Shaniece 24 éves, blogger, modell valóságshow szereplő. Édesanyja, Evelyn 42 éves, amerikai televíziós csillag, modell és író.

7. Rumer Willis és anyja, Demi Moore

Rumer 29 éves, amerikai színésznő, híres felmenők lánya. Apja a nagy Bruce Willis, édesanyja pedig a csodálatos Demi Moore, aki idén 56 éves lesz.

8. Polina Maximova és anyja, Svetlana Maximova

Polina, aki 28 éves, már az orosz mozi és színház népszerű sztárja. Színészi családban nőtt fel, Vladimir Vladimir és Svetlana Maximova mellett. Édesanyja 53 éves, de úgy néz ki, mintha egykorúak lennének.

9. Navya Naveli Nanda és anyja, Shweta Bachchan Nanda

A 21 éves lány Bollywood csillaga, az anya pedig, aki nemrég lett 44 éves, televíziós újságíró, sikeres divatáruháza van, és most épp regényíróként próbálgatja magát.

10. Imani Evans és anyja, Susan

Imani 26 éves, és egy brit televíziónál dolgozik, akárcsak édesanyja, Susan, aki hamarosan 50 éves lesz. Egy igen népszerű főzős blogjuk is van!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!