KezdőlapBulvár„19 éves koromra már 7-szer voltam terhes - sokan szánalmasnak neveznek, de...

„19 éves koromra már 7-szer voltam terhes – sokan szánalmasnak neveznek, de én hálás vagyok a gyerekeimért”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A fiatal anyuka rengeteg kritikát kap, de ő hálás a családjáért, és nem akarna másképp élni.

Angie először 15 évesen esett teherbe, és 21 évesen már a negyedik gyerekét várja férjével, Jordannal. A fiatal lány eddig összesen hétszer esett teherbe, de sajnos öt alkalommal is elvetélt.

Angie és Jordan egy buliban ismerkedtek meg, és mindössze néhány hónappal később megtudták, hogy babát várnak. Angie akkoriban fogamzásgátlót szedett, ezért nyolc terhességi tesztet is elvégeztek, mire végre hittek az eredménynek.

„Nem tudom, miért nem működött a fogamzásgátló, de úgy tűnik, így kellett lennie, hogy akkor gyerekünk szülessen” – mondta Angie, aki nem sokkal később életet adott első kislányának, Neveah-nak, annak ellenére, hogy a legtöbben elítélték a döntését.

A pár nem sokkal Angie 16. születésnapja után összeházasodott, és a mikor a lány 17 éves volt, megszületett második gyerekük, egy Hudson nevű kisfiú.

Ezután tragikus módon öt babát is elveszítettek, de tavaly megszületett harmadik gyerekük, Finley. A most 21 éves Angie nem is lehetne boldogabb a családjával, és miközben negyedik gyerekük érkezését várják, azt mondja, a lehető legjobb életet éli.

A fiatal anyuka azt is elárulta, hogy nagyon sok barátját elveszítette, amikor először teherbe esett, és sok csalódás érte.

„Ha valaki azt mondaná nekem, hogy 15 évesen terhes, biztosan én is megdöbbennék. Tudtam, hogy nem a legjobb reakciókat fogjuk kapni az emberektől. Mindenki másképp reagált, amikor elmondtuk nekik, hogy babát várunk” – mondta Angie.

Az elítélő megjegyzések természetesen megviselték a fiatal édesanyát. „Az ítélkezés kemény tud lenni. Még nagyon fiatal voltam és iskolába jártam, amikor kiderült, hogy terhes vagyok, így mindenkit elvesztettem, aki közel állt hozzám, mert már nem ugyanolyan volt az életünk” – magyarázta.

A közösségi oldalakon sokszor idegenek is tesznek gyűlölködő megjegyzéseket a családjával kapcsolatban, többen is „szánalmasnak”, „szégyenletesnek” bélyegzik, de Angie boldog, hogy ilyen fiatalon már nagy családja lehet. Ugyanakkor úgy érzi, fiatal anyaként nagy nyomás nehezedik rá, és ezért igyekszik még jobban teljesíteni.

„A vetélések megtanítottak arra, hogy hálás legyek a gyerekeimért. Mindig is nagy családot akartam” – mondta az édesanya, aki most izgatottan várja negyedik gyereke születését.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet