Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

61250366

A Men’s Fitness újságírója saját bőrén akarta megtapasztalni, hogy képes-e 3 hónap alatt ideális testsúlyt elérni. Egy kis erőfeszítéssel, az eredmény igencsak látványosra sikeredett.

Joe Warner, a Men’s Fitness kiadvány szerkesztője elhatározta megnöveli izomtömegét és leadja a felesleges zsírt magáról. Pocakos hasából sikerült kockahasat varázsolnia.

Joe látványos átváltozását egy könyvben írta meg, amelyet hamarosan ki is ad, írja a Daily Mail.

A férfi heti 4 alkalommal ment edzőterembe, és szigorú diétát tartott.

“Ha nekem sikerült, mindenki meg tudja csinálni. Hétköznapi pasi vagyok, elég zsúfoltak a napjaim, határidőre dolgozom, de bebizonyítottam, hogy nem kell egész nap az edzőterembe ülj, ahhoz, hogy így nézz ki.” – vallotta Joe.

61250359

Az újságíró azt is elmondta, egyik legfontosabb változtatás az edzőtervében az volt, amikor leváltotta a futópadot a kemény tornára.

Előtte heti 4 alkalommal szaladt a futópadon, egy napot pedig tornászott. Az új terv szerint 4 napot tornászott, minden torna 60 percig tartott.

Joe természetesen nem egyedül teljesítette a 12 hetet, Nick Mitchell fitnesz-guru látta el tanácsokkal. Az eredmény azonban megérte a 12 hét fáradozást, Joe 8 kg zsírt adott le és felszedett 10 kg izmot. Ma alig lehet ráismerni.

61250367

“Izmokat pakoltam a mellkasomra, a karjaimra és a vállaimra, és a csípőm is vékonyabb lett. A változások már az első héten meglátszódtak.” – mesélte lelkesen Joe.

A férfi hozzátette, a fizikai edzésnek köszönhetően a munkahelyén is jobban teljesített és a stressz sem hatott ki rá annyira, mint előtte.

A titok szerinte abban rejlik, hogy egy bizonyos edzés után hagyni kell a testet megpihenni, regenerálodni. A hosszan tartó gyakorlatok kifárasztják az izmokat és még a zsírréteg lerakódását is elősegítik.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!