KezdőlapBulvár"50 fölött is ritkaság egy szép nő" - Balassa Gábor egykori modell...

„50 fölött is ritkaság egy szép nő” – Balassa Gábor egykori modell szerint idősebb korban sokan elengedik magukat

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Balassa Gábor volt a vendége az RTL Reggelinek, ahol az egykori modell arról beszélt, hogyan őrzi meg fiatalos külsejét ebben a korban is. Az egykori modell elmondta, idős korban már nagyon sok munka, hogy valaki megmaradjon fiatalon.

Lentről kezdte a karrierépítést Balassa Gábor, aki, amikor észrevette, hogy a modellekkel jobban bánnak, eldöntötte, ő is modell lesz. Egykoron Magyarország egyik legkeresettebb férfi modellje elmondta: napjainkban is odafigyel a külsejére, nagy felelősség férfi ideálnak lenni, hiszen komoly munka van mögötte.

„Kamaszkoromban vettem észre, hogy nem kell semmit tennem a csajozásért, ellenben a haverjaim mennyit erőlködnek” – mondta Balassa Gábor, akit 57 évesen is letegeznek, ha farmert vesz fel.

Hozzátette: kollégái is odafigyelnek a kinézetükre, alakjukra. Megemlítette Pataki Ágit, aki 70 fölött is egy gyönyörű nő.

„Ez egy ritkaság. Sőt, azt kell, hogy mondjam, hogy 50 fölött is ritkaság egy szép nő, és abban nagyon sok meló van. Természetesen férfiaknál is, azt hiszem, hogy elhízni a legkönnyebb” – mondta.

Balassa Gábor elmondta, sportolni és éhezni sokkal melósabb, a jó alak pedig lemondással jár.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet