Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Az 53 éves színésznő egyáltalán nem restell smink nélküli szelfiket posztolni az Instagramra, ami nem is csoda, hiszen láthatjuk, fiatalokat is meghazudtoló tökéletes bőre van. Az alábbiakban azt is megtudhatjuk, hogy mi szépségének a titka!

“Nagyon szeretem a fény játékát kihasználni. Ha tudod, hogy hogyan kell bánni vele, akkor sokkal fiatalabbnak, kedvesebbnek, titokzatosabbnak, szexibbnek tűnhetsz a fotókon. De csak óvatosan, mert, ha nem használod megfelelően, akkor akár öregíthet is” – írta Salma Hayek egy, az Instagramon közzétett fényképe mellé.

Meg fogsz lepődni, de Salma Hayek egyáltalán nem követ túl bonyolult szépségápolást. A womenshealthmag.com magazinnak elárulta, melyik az a 3 legfontosabb dolog, amit nap, mint nap megtesz szépsége érdekében.

Reggel sosem tisztítja a bőrét

Ez az egyik legfontosabb szabálya.

“Nem szoktam reggel megtisztítani az arcom. Nagymamámtól megtanultam, hogy a bőr éjszaka regenerálódik” – mondta a színésznő.

Rózsavizet használ

Salma Hayek napi rendszerességgel rózsavizet használ bőrápolóként. Naponta legalább kétszer bekeni rózsavízzel az arcát, egyszer reggel, majd utána hidratáló krémmel keni be. Másodszor este használ rózsavizet, miután kókuszolajjal eltávolítja a sminket az arcról.

“Nagyon szelíden ápolja az arcom, és feltölti élettel” – mondja a színésznő.

Imádja az arcmaszkokat

Egyetlen nap sem telik el anélkül, hogy arcmaszkkal ne kényeztetné a bőrét. Este szereti a saját termékcsaládból származó hibiszkuszmaszkot alkalmazni, melyet a Juise Generation (B.I.Y Blend It Yourself) közreműködésével készített. Egy másik pakolás, amit gyakran alkalmaz az a zabliszt, rózsavíz, mandulatej, és méz keverékéből készül.

“Összekeverem a hozzávalókat, hagyom pár percet állni, majd ezzel dörzsölöm át az arcom. Kiválóan tisztítja és táplálja az arcbőröm” – mondja a színésznő.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!